حسب اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی یزد و با پیگیری های استاندار یزد و عوامل دانشگاه علوم پزشکی و با جلب مشارکت مجموعه های خیری و دیگر اعتبارات، سه دستگاه پت اسکن، توموتراپی و گاماسل به ارزش ۳۱۰ میلیارد ریال برای استان خریداری شد و به زودی در مراکز درمانی استان استقرار خواهند یافت.

به گزارش یزدفردا: گفتنی است دستگاه های یاد شده در راستای تشخیص و درمان بیماری سرطان، بعضی از بیماری های قلبی و عروقی و پرتودهی به فرآورده های خونی استفاده می شوند.

این سه دستگاه جهت کار‌های تشخیصی و درمانی  بیمارانی که دارای بیماری تومورال هستند کاربرد داشته، همچنین می‌تواند توده‌هایی که در قسمت‌هایی از بدن احساس نمی‌شود را تشخیص دهد و نیز با اشعه توده‌های سرطانی را مهار و درمان کند.

پیش از این هم استانی ها برای استفاده از دستگاه های مشابه باید به معدود استان های برخوردار از این امکانات و یا بعضا خارج از کشور مراجعت میکردند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا